Nyheter från Svenska Bågskytteförbundet

Krav på registerutdrag från 1 januari 2020

Zandra Reppe tävlar i finalen av årets Europacup på söndag eftermiddag. Zandra är en av fyra, rankad trea och det avgörs i Wiesbaden.

Laget till Junior-VM klart

Till Junior-VM har Svenska Bågskytteförbundets sportkommitté tagit ut följande skyttar.

Svenska Bågskytteförbundet (SBF) söker Förenings- och utvecklingskonsulent SBF söker, för ett tvåårsprojekt, en förenings- och utvecklingskonsulent. Ett stimulerande jobb för dig som gillar utveckling

Laget är nu uttaget av fk Conny Wallon

Laget till Fält-EM

(2019-08-06 18:50)
Tf förbundskapten, tillika Sportchef, Conny Wallon har nu tagit ut laget till EM i Slovenien 1-5 oktober

LOK-stödet - dags igen för ansökan, sista dag 25 aug. Vi ber alla föreningar ta tag i detta omgående. För SBF:s ekonomi är LOK en av fyra delar som vår bidrag från RF beräknas på. Som sedan indirekt går till ex Utbildning och Elit. Så alla behövs.

Fält-SM och Swedish Open avgjordes även i år i Nora, återigen med utmanande banor och mycket bra arrangemang. Extra roligt var att se alla juniorer som klev fram, fem på medaljplats varav två guld, klarade de terrängens krav bättre?

Fk Tomas Johansson presenterar redan idag förutsättningarna för 2020

Recurve 2020

(2019-07-23 12:05)
Riktlinjer för uttagning av rekurvlandslaget till Europamästerskapet(EM) i Antalya 18-24 maj 2020 samt World Cup(WC) i Berlin 21-28 juni 2020.

Så är Tavel-SM för seniorerna avslutat, även i år i Helsingborg. SM var som vanligt öppen för alla, de bästa var på plats och spännande tävlingar blev det, med fina resultat i kvalet då vädret var bra. Alla resultat som vanligt på www.ianseo.net

I samråd med Sportchefen har vi enats om att 17 skyttar kommer att utgöra laget som ska resa till Kanada. Under hela säsongen har jag, noga följt resultat och utveckling på hela bruttogruppen plus ett antal skyttar som inte har varit med i gruppen.

I helgen avgordes Junior-SM i Mjölby och Motala

Förändringar i juniorlandslaget inför kommande säsong

E-post: bagskytte.skogen@gmail.com