Karina o Renée

Vänskap trots förlust är fint Renée.Grattis till segern Karina i mitten.

04 FEB 2013 21:25
Till klubbens stora glädje var alla platser bokade mer en en vecka före sista anmälnings datum. Efter några avanmälningar fick 24 Skogens IF skyttar plats på skjutlinjen i år. Och de hade fräckheten att skjuta till sig 4 första, 4 andra och 4 tredje placeringar, det blir 50% på prispallen, stort grattis.
  • Skapad: 04 FEB 2013 21:25

Våra 4 första placeringar tog: Moa Ekström i DR-10, Josefin Ekström i DB-16, Karina Nilsson i DR-60 och Weine Rudolfsson i HC-50.

Våra 4 andra placeringar tog: Wilma Hansson i DR-10, Axel Einarsson i HB-13, Håkan Johansson i HC-21 och Jimmy Nilsson i HR-21.

Våra 4 tredje placeringar tog: Meja Björklund i DR-10, Oscar Skogsmark i HC-16, Pethra Petersson i DC-21, och Bert-Lennart Arvidsson i HR-50.

Sedan hade vi en mycket besviken Amelia Asp som kom 4a och inte alls kom upp i sina normala resultat på grund av, veck i tabben, islag så att pilen vid flera tillfällen hoppade av pilhyllan. Fel på grejerna drabbar alla någon gång, när du får ordning på grejerna är du snart tillbaka på dina gammla resultat.

En av våra överraskningar svarade vår DLB-21 Pia Kronvall för.I sin första tävling så spöade hon alla sina klubbkamrater med sina 444 p. Hon sköt samma poäng som sin man Lars som sköt i HB-21 klassen.

I lagtävlingen tog Skogens IF en första, en andra, två fjärde och en nionde placering.

Resultatlistan finns på hemsidan under våra tävlingar.