Bra helg för Skogens IF i allsvenskan

08 DEC 2015 21:38
I helgen så avgjordes omgång 2 och 3 i bågskytteallsvenskan, Sydöstra gruppen.
  • Skapad: 08 DEC 2015 21:38

I helgen så avgjordes omgång 2 och 3 i bågskytteallsvenskan, Sydöstra gruppen.
Skyttet ägde rum i Vetlanda och det blev en bra helg för klubben. Vi vann sex matcher och förlorade två efter stabilt skytte utav samtliga deltagare i laget. Flera matcher var mycket jämna och och fick avgöras med särskjutningar och där imponerade Sofie med tre vunna särskjutningar av fyra möjliga. I tabellen så ligger Skogen på delad andraplats med Vetlanda på 16 inskjutna poäng, endast två poäng bakom ledande Linköping. Övriga lag i gruppen är Åtvidaberg och Motala.
Gruppen lever i allra högsta grad och den 27/12 avgörs de två sista omgångarna i Linköping, då ska det avgöras vilken klubb som tar sig till finalen som avgörs i samband med inomhus SM i början av februari.
I Skogens lag ingick: Håkan Johansson, Pethra Jamil, Andreas Kullberg, Magnus Larsson, Lars Kronvall, Sofie Johansson och Karina Nilsson

Skribent: Lars Kronvall