Döderhultspilen 13 07 15. Kvällstävling arrangerad av SKOGENs IF.

16 JUL 2013 13:03
Det blev en mycket trevlig men lite blåsig kvällstävling som Håkan med klubb medlemmar bjöd in i första hand Distriktets klubbar till. Sedan var det en glad överraskning att ett par av landets bästa skyttar anmält sig. Om skjutningen var populär, så var nog middagen som övriga klubbmedlemmar fixat till ändå mer populär. Det var grillat kött, potatissallad, grönsakssallad, dricka och kaffe på det. Sedan en liten välaploderrad prisutdelning.
  • Uppdaterad: 16 JUL 2013 23:16

Vår gladaste skytt var Moa Ekström i DR-10 som sköt ihop 629 p i Blåsten, å du jag sköt inte en enda blå pil. Grattis Moa.

En annan stolt skytt var Axel Einarsson i HB-13 han var missnöjd med sin första serie på 247 p. Men sedan komm jag på hur jag skulle göra i blåsten och då sköt jag 280 p = 527 p. Det var en snygg upphämtning Axel.

Hela resultat listan hittar du HÄR under resultat på hemsidan.