Höglandspilen Vinter 2013.

13 JAN 2013 12:32
Höglandspilen vinter är en en tävling för Barebow, Compound,Långbåge och Recurve där alla skjuter ålder klass 21, herrar och damer mot varandra, där de 4a första i varje disciplin går till final.
SKOGENs IF ställde upp med 11 skyttar, varav 4a gick till finalskjutning.
  • Skapad: 13 JAN 2013 12:32

Vår tuffaste match hade Håkan Johansson i Compound, han vann grundskjutningen på 581 p. Fick i Semin möta Kjell Eriksson Linköpings SKF som vann efter flera tuffa omgångar med 6-4. Håkan fick skjuta bronsfinal som han vann mot Tony Lindberg Huskvarna BK med 6-4. Segrade i klassen tillslut gjorde Kjell Eriksson Linköpings SKF med 5-5 i guldfinalen som gick till särskjutning som Kjell vann med en X-tia, mot Pierre Classon Vetlanda BSK.

Vår nästa brons match var i Långbåge där pappa Hans Wanneby fick se sig besegrad av sonen Rasmus med 6-2 i den bronsfinalen. Segrade i klassen gjorde Jan Elwing Västbo BSK med 7-3 i guldfinalen över Kaarina Saviluoto Nykvarns BK.

Vår nästa bronsfinal sköt Karina Nilsson i Recurve mot Hanna Janeke Huskvarna BK som vann den matchen, men Karina stretade emot bra med 2 oavgjorda och en vunnen match och slutade därmed på 4 poäng, och Hanna tog bronst med 6-4.

Se hela resutatlistan på följande Länk.