Höglandspilen Vinter 2014.

12 JAN 2014 22:17
Höglanspilen vinter skjuts endast i 4a klasser Compound, Recurve, Barebow och Långbåge.
SKOGENs IF ställde upp med 9 skyttar som kom hem med 2-första, 1-andra, 3- tredje. Övriga 3 var sämre placerade 13, 14, och 15.
  • Skapad: 12 JAN 2014 22:17

En av Skogens segrare var Lars Kronvall i Barebow som vann Guldfinalen med 6-4 i sett. I samma klass vann Daniel Ekström Bronsfinalen 7-3 i sett.

Vår nästa segrare var Pia Kronvall i Långbåge som vann Guldfinalen med 6-4 i sett. I samma klass blev vår Magnus Larsson 2a då han fick se sig besegrad av Pia med 4-6 i sett.

Skogens överraskning får den här gången stå för Bert-Lennart Arvidsson i Recurve, som i grundskjutningen blev 3a och fick i Semi möta Linköpings Landslags tjej Elin Kättström, när Semin var avslutad var ställningen 5-5 i sett, med särskjutning som följd, en pil närmast mitten, båda sköt tio poäng men Elins var 3 mm närmare mitten och gick därmed till Guldfinal som hon vann med 6-4 i sett.

Bert-Lennart gick till Bronsfinal som han vann med 6-2 i sett.

Vår nästa 3-dje placering tog vår Håkan Johansson efter några tuffa matcher i Semi, och gick till Bronsfinalen som han segrade över Handikapplandslagets Pierre Claesson Vetlanda BSK med 6-4 i sett.

Resultatlistan hittar du Här:https://www2.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_532392/cf_359/Resultatlista_H-glandspilen_Vinter_2014.PDF