Inomhus SM 2011. Arrangör Eskilstuna BS.

04 APR 2011 15:15
Skogens IF deltog med 8a skyttar i detta inomhus SM. En av dem kom hem med en Silvermedalj. Sedan varierade manfallet i dom nya tuffa match skjutningarna mellan 1/64 dels final till 1/8 dels Final.
  • Uppdaterad: 04 APR 2011 22:46

För att inte frångå traditionen tog hon sin 28-tonde pall placering på SM. Den här gången tog hon Silvermedaljen Karina Nilsson i DF-50 på 520 poäng, stort grattis. Segrade i klassen gjorde Viola Bäcklund Stenbro BS på 529 poäng.

Sedan klarade sig Pethra Petersson i DC-21 längst med att bli utslagen i 1/8 dels final och fick placering 9a på 550 p i grunden och utslagen på särskjutning i 1/8-delen. Segrade i klassen gjorde Ingrid Olofsson BSK Sturarna på 574 och 6-2 i guldfinalen.

När söndagens finalskjutningar startade gick Karina Nilsson upp i elitklassen DF-21 med sina poäng från lördagen och klarade sig genom två finalskjutningar till 1/8-dels final, där tog det stopp mot klassens 4a. med 6-0 och Karina fick en mycket hedervärd 14-tonde placering i DF-21. I samma klass tävlade vår studerande och otränade Sofie Johansson som slutade på en 30-tionde placering av 38 startande i klassen.

I tuffa HC-21 åkte Håkan Johansson ut i 1/8-del finalen, efter en tuff kamp som slutade 4-6 till han som blev silvermedaljör. Segrade i klassen gjorde Carl Henrik Gidensköld Halmstads BF på 591i grundomgången och 7-3 i Guldfinalen.

I samma klass tävlade vår junior Oschar Skogsmark som blev utslagen i 1/32-dels final och slutade 41-ta av 92 startande. Slog därmed en nervös pappa Peter som slutade på en 85-te placering.

I HLB-21 Klarade sig Örjan Östling till 1/16-dels final, där mött han dagens segrar i klassen Leif Söderberg Stocka BSK som slog ut Örjan med 6-0.

Till sist har vi vår lilla tuffa Victor som är HF-13 skytt, men hoppade in på en återbuds plats i elitklassen HF-21 där han tog sig till 1/32-dels final där han mötte för tuft motstånd, men stretade ändå emot och fick ett oavgjort sett. men matchen slutade 1-7 i motståndarens favör. Men det är bra träning Victor.