JSM Tävlingen är nu igång.

27 MAR 2010 21:32
På lördagen avgjordes klasserna Upp till 13.
Skogens IF fick en första och en fjärdeplacering i DF-10.
En sjätt placering i HF-10 och en sjunde placering i HK-10.
  • Skapad: 27 MAR 2010 21:32

I DF-10 var det vår Filippa Johansson som segrade på 529 p, efter en tuff kamp med Karlskrona BK:s Julia Ronnefalk som slutade på 527 p. I samma klass blev vår Amanda Ruzsits 4-a på 423 p. Det är bara att träna på Amanda du ligger efter dom andra tjejerna med träning.

I HF-10 blev vår Felix Forsfelt 6-a 307 p. och i HK-10 blev Rasmus Ekström 7-a på 431 p.

Till invigningen hade Peter Skogsmark skrivit en liten trevlig resumé om Skogens IF:s tillkomst i Korsvägen. Huvud föreningen firar ju 50 års jubileum och Bågskytte sektionen 40 års jubileum. vad det gäller bågskytte sektionens tillkomst i Skogens IF vill jag beklaga att inte Evert Svensson var närvarande på invigningen, det var han som kom med förslaget att vi skulle fråga om vi kunde få bilda en sektion i vår gamla förening och så blev det. Sedan hade Peter fått till ett trevlig avslutning där han framförde hur jag började mitt bågskytte i Misterhult 1968 och nu har klubben en EM guldmedalgör Mimmi Eriksson som är uppväxt i Misterhult, så nu är cirkeln sluten.

Fortsättning följer på JSM:s Hemsida.