Prova På Bågskytte

09 FEB 2011 05:21
Succé för prova på kvällar.
  • Skapad: 09 FEB 2011 05:21

Nu har vår andra kväll hållits i prova på bågskytte, som är en del i den 6-klubbssatsning som vi gjort tillsammans med IFK Oskarshamn, Kristinebergs FF, Brottarklubben, Handbollsklubben och Bordtennisklubben.

Alla har ännu inte haft 2 tillfällen då detta håller på hela denna vecka 06.

Trots att det återstår 4 dagar av veckan vill vi påstå att detta återigen blivit en succé. Flera av klubbarna har haft många besökare under prova på.

Igårkväll hade vi vår andra kväll med 56 barn som kom och ville testa bågskytte.

Med så många barn på 1,5 tim så fick var och en inte skjuta så många pil men ändå en chans att testa.

För att fortsätta med bågskytte vill vi att föräldrar tar kontakt med oss innan barnen kommer till våra ordinarie nybörjarträningar, detta bara för att på bästa sätt kunna ta hand om barnen då de kommer.

I nuläget är nybörjarträningen på onsdagar mellan 18.00-19.00.

Skribent: Niclas Börjesson