Nyheter från Svenska Bågskytteförbundet

Junior-SM inne 14-15 nov

(2020-09-17 13:36)
Nu finns inbjudan till JSM mm på i@nseo.net

Coronakorren i mål

(2020-09-14 09:12)
Tionde omgången klar. Komihåg rensa cacheminnet om den inte ser förnyad ut för dig.

Trots att finalen för 2019-2020 ännu inte är avgjord är det dags att tänka på kommande säsong.

Senior-SM i Skurup

(2020-09-07 09:36)
SM för elitklasserna kommer genomföras i Skurup 31/10-1/11.

Järnvägen och Bågskyttegymnasiets Leo Pettersson noterade två världsrekord på dagens tävling i Upplands Väsby

Inför höstens nyrekrytering så är det bra att ha ett informationsmaterial, kanske viktigare än någonsin. Se den som pdf tillsvidare

Femte omgången av tio, fem bästa räknas, och du redovisar ditt bästa resultat för veckan. Dessutom kan du skjuta "ifatt". Vilket innebär att du alltid kan komma ifatt så länge Coronakorren pågår.

Utbildning steg 1

(2020-08-06 11:26)
Nu är det dags att utveckla dig som tränare i föreningen eller kanske passa på att förnya dina kunskaper.

Nu är vi igång. Första resultatsammanställningarna är gjorda. Har du missat? Det är bara skicka in så fylls dina resultat på vartefter.

Svenskt rekord av Leo

(2020-07-15 20:34)
Leo Pettersson, Järnvägen Hallsberg, höjde det svenska rekordet i HB16 till 342 från de 330 han själv noterade för någon vecka sedan.

Svenskt rekord av Åke

(2020-07-13 19:40)
Åke Svensson, Fjädern Karlskoga, höjde på måndagskvällen det svenska rekordet i barebow på 50 m. Det nya rekordet är nu 657 poäng. Det är ett rekord som visat sig svårslaget innan.

RF och bågskytteförbundet kartlägger för närvarande hur våra äldre bågskyttar är fördelade i föreningar.

Nu är årets korre genomförd, lag för seniorer och äldre och individuellt för junior. Trots Corona fler juniorer i år jfr fg år:-)

Tionde omgången och därmed sista för Corona-korren är nu genomförd. Flera resultatuppställningar kommer inom kort

Tyvärr måste vi nu meddela att även JSM utomhus ställs in. Det efter att arrangörerna , i samråd med GS, bedömt det som alltför svårt att arrangera enligt rådande rekommendationer.

E-post: bagskytte.skogen@gmail.com