Nyheter från Sydöstra Götalands BF

Årsmöte 8 mars 2020

(2020-01-20 20:43)
Motioner till Sydöstra Götalands BF Årsmötet ska skickas till info.sogbf@gmail.com senast söndag den 16 februari. Årsmöte år söndagen den 8 mars i Vrigstad.

Vi behöver nu få nomineringar till 2019 års idrottsprestation för junior och senior. Vi vill att ni skickar till info.sogbf@gmail.com som ska innehålla Namn, klubb och motivering. Vi behöver det senast söndag den 16 februari.

Domarkurs grund 29/2 -1/3 Vetlanda är Inbjudan skickad till samtliga föreningar inom distriktet. Är du intresserad prata med din styrelse.

Inbjudan till DM Inomhus

(2019-11-03 20:28)
Karlskrona Bågskytteklubb inbjuder till DM för Sydöstra Götalands BF. DM arrangeras tillsammans med Rosenbomträffen lördagen 23 november

Alla som är intresserade av I@nseo programmet är Välkomna till Oskarshamn, klubblokalen Söndagen den 22 sept

Västbo bågskyttar inbjuder till DM i 3D-skytte lördagen 21 september

Översikt av vad några av våra föreningar har i form av bågskyttebanor som är tillgängliga för besök från medlemmar i andra föreningar

Fältkorren 2019 för distriktet avslutades sista veckan i juli. Det var en liten med bra skara skyttar som genomförde korren.

DM Tavla 25 maj

(2019-05-18 20:57)
DM i Tavelskytte arrangeras i Grimslöv den 25 maj, tillsammans med Grimslövsträffen

Vi i distriktets är intresserad av att veta vad er förening har att erbjuda i form av permanenta bågskyttebanor för - Fältskytte - 3D - Jaktskytte

Semestern är räddad! Här finns inbjudan till Östersjökorren i fältskytte; För andra året i rad.

Kurs för dej som är Domare vars licens behöver förnyas under 2019.

Grimslövs AIF inbjuder TJEJTRÄFF i distriktet 2019 i GAIF-hallen på Furuskans Grimslöv Lördagen den 13 april kl. 10.00- 15.00

Uppdaterade distriktsrekord, alla rekord fram till 2019-02-02

Här hittar ni resultatlistan för Östersjökorren inomhus för 2019