Nyheter från Sydöstra Götalands BF

BSK Vaggeryd inbjuder till DM i 3D-skytte lördagen 12 september samt till DM i Jakt & Fält-skytte lördagen 4 oktober

Tränarutbildning steg 1 Vetlanda 22-23 augusti 2020 Obs förlängd anm. tid

Klubbar med Gästbanor

(2020-05-24 21:00)
Här kommer vi att samla information från våra klubbar som erbjuder skyttar att komma och skjuta på sina anläggningar.

Slutresultat Östersjökorren Inomhus finns nu att ladda ned

Distriktsrekorden för år 2019 är uppdaterade

Årsmöte 8 mars 2020

(2020-01-20 20:43)
Motioner till Sydöstra Götalands BF Årsmötet ska skickas till info.sogbf@gmail.com senast söndag den 16 februari. Årsmöte år söndagen den 8 mars i Vrigstad.

Vi behöver nu få nomineringar till 2019 års idrottsprestation för junior och senior. Vi vill att ni skickar till info.sogbf@gmail.com som ska innehålla Namn, klubb och motivering. Vi behöver det senast söndag den 16 februari.

Domarkurs grund 29/2 -1/3 Vetlanda är Inbjudan skickad till samtliga föreningar inom distriktet. Är du intresserad prata med din styrelse.

Inbjudan till DM Inomhus

(2019-11-03 20:28)
Karlskrona Bågskytteklubb inbjuder till DM för Sydöstra Götalands BF. DM arrangeras tillsammans med Rosenbomträffen lördagen 23 november

Alla som är intresserade av I@nseo programmet är Välkomna till Oskarshamn, klubblokalen Söndagen den 22 sept

Västbo bågskyttar inbjuder till DM i 3D-skytte lördagen 21 september

Översikt av vad några av våra föreningar har i form av bågskyttebanor som är tillgängliga för besök från medlemmar i andra föreningar

Fältkorren 2019 för distriktet avslutades sista veckan i juli. Det var en liten med bra skara skyttar som genomförde korren.

DM Tavla 25 maj

(2019-05-18 20:57)
DM i Tavelskytte arrangeras i Grimslöv den 25 maj, tillsammans med Grimslövsträffen

Vi i distriktets är intresserad av att veta vad er förening har att erbjuda i form av permanenta bågskyttebanor för - Fältskytte - 3D - Jaktskytte